AdvokatWatch

Dahl satser på e-sport som nyt forretningsområde

E-sport er blevet en industri med massiv interesse og store summer, men det er også et umodent marked, og det tager Dahl Advokatfirma bestik af ved at gøre e-sport til et nyt forretningsområde. Dahl-advokat Frederik Bruhn har netop rådgivet et af verdens førende brands inden for e-sport.

"Det er et meget umodent marked, hvor mange af aktørerne ikke kender hinanden i forvejen, så der er ikke nogen grundlæggende tillid til systemet eller parterne imellem," siger Frederik Bruhn, advokat og partner i Dahl Advokatfirma. | Foto: Dahl Advokatfirma / PR

E-sport bevæger sig ikke længere under radaren i den brede offentlighed. Tværtimod vokser interessen for industrien markant. Det giver sig ikke mindst udslag i pengestrømmen, der tilflyder markedet, og e-sport er derfor også kommet på radaren hos Dahl Advokatfirma.

Her har partner Frederik Bruhn netop hjulpet OG Esports i forbindelse med etableringen af et nyt dansk baseret e-sporthold, der skal konkurrere i computerspillet Counter-Strike.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier