AdvokatWatch

Karnov-direktør ser tilbage på et 'kæmpearbejde': "Vi har leveret det, vi lovede"

Torsdag har Karnov Group for første gang fremlagt regnskabstal som børsnoteret selskab. Selskabets direktør kalder indtil videre processen for "en god oplevelse."

"Den største forskel ligger i, at vi er et mere synligt selskab. Vi har en ny målgruppe, som er vigtig for os at forholde os til, nemlig investorer," siger CEO i Karnov Group, Flemming Breinholt, et halvt år efter selskabets børsnotering. | Foto: Karnov Group / PR

Knap et halvt år efter den svenske børsnotering af Karnov Group, ser adm. direktør, Flemming Breinholt, tilbage på arbejdet op til og de første resultater efter børsnoteringen. Han er tilfreds med den første tid og fortæller, at børsnoteringen har været "en god oplevelse".

"Jeg synes, vi har leveret det, som lovet i forbindelse med børsintroduktionen. Alt i alt har det været en god måde at få synliggjort mange af de ting, som Karnov har."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier