AdvokatWatch

Skov Advokater skruer på flere knapper i jagten på vækst

Friske kræfter fra Bech-Bruun og Plesner skal styrke det vejlensiske advokatfirma i kampen om kunderne på M&A-markedet. Derudover skal der være flere fee earners blandt medarbejderne, fortæller managing partner Torben Bang til AdvokatWatch. Han mærker større søgning fra de store advokathuse i København og Aarhus.

"Jeg skal ikke lave en kultur, hvor juristerne skal løbe 1500-1700 debiterbare timer hjem om året, hvis jeg virkelig mener det alvorligt med at have en fornuftig work-life-balance på arbejdspladsen," siger Torben Bang, managing partner hos Skov Advokater. | Foto: Tina Nielsen

Som et led i at slibe sin profil til i mellemskoven af advokatfirmaer har Skov Advokater i Vejle kastet sig over M&A-markedet med endnu større appetit.

"Vi har skruet betragteligt op for indsatsen inden for M&A, og det er et område, vi har investeret i med nye rekrutteringer," siger managing partner Torben Bang til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier