AdvokatWatch

Tænketank gør status over retssikkerheden: "Krisen har kun forstærket udviklingen"

Politikerne vægter ikke virksomheders og borgeres retssikkerhed i lige så høj grad som tidligere, lyder kritikken fra juridisk tænketank, der gør status oven på endnu et år med corona.

"Danske politikere bør være tilbageholdende med at anse retssikkerhed og frihedsrettigheder som noget selvfølgeligt, som man kan blive ved med at file på, uden man skader noget fundamentalt," udtaler Jacob Mchangama, direktør i Justitia. | Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Retssikkerheden i Danmark er gået den forkerte vej under coronapandemien. Det mener Jacob Mchangama, direktør i den juridiske tænketank Justitia, som gør status over retssikkerheden i 2021 i en ny rapport.

"Danske politikere bør være tilbageholdende med at anse retssikkerhed og frihedsrettigheder som noget selvfølgeligt, som man kan blive ved med at file på, uden man skader noget fundamentalt," udtaler direktøren i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier