AdvokatWatch

Advokater frygter længere ventetider ved klager over Skat efter styrket kontrol

Skatteministeren forventer at sende flere sager mod domstolene, men risikerer i stedet at overbebyrde klageinstanser, der har kæmpet med lange ventetider, lyder bekymringen fra advokater. Skatteministeriet varsler dog flere tiltag.

"Vi har p.t. en voksende sagspukkel af klagesager, som ikke er behandlet i Skatteankestyrelsen. Man kan så frygte, at sagsbehandlingstiden kommer til at stige," siger advokat Richard Petersen, der er formand for landets skatteankenævn. | Foto: Anders Rye Skjoldjensen

Skatteankestyrelsen har de seneste år haft held med at nedbringe de ellers lange ventetider på klagesager over Skat. Men nu frygter skatteadvokater, at en styrket kontrol vil få bunken af klagesager til at vokse igen.

"Skatteankestyrelsens sagsbehandlingstider har været voldsomt lange. Nu er de ved at få næsen op over vandoverfladen og mere styr på deres sagsbehandlingstider. De skal helst ikke ned at dykke igen," siger Christian Bachmann, formand for Advokatrådets skatteudvalg og stifter af advokatfirmaet Bachmann/Partners.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fortsat godt gang i ejendomsmarkedet

Ejendomsadvokater kan glæde sig over, at volumen for professionelle ejendomshandler i årets første seks måneder ifølge nye tal næsten er på niveau med samme periode i 2021, der slog alle rekorder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier