AdvokatWatch

Advokater frygter længere ventetider ved klager over Skat efter styrket kontrol

Skatteministeren forventer at sende flere sager mod domstolene, men risikerer i stedet at overbebyrde klageinstanser, der har kæmpet med lange ventetider, lyder bekymringen fra advokater. Skatteministeriet varsler dog flere tiltag.

"Vi har p.t. en voksende sagspukkel af klagesager, som ikke er behandlet i Skatteankestyrelsen. Man kan så frygte, at sagsbehandlingstiden kommer til at stige," siger advokat Richard Petersen, der er formand for landets skatteankenævn. | Foto: Anders Rye Skjoldjensen

Skatteankestyrelsen har de seneste år haft held med at nedbringe de ellers lange ventetider på klagesager over Skat. Men nu frygter skatteadvokater, at en styrket kontrol vil få bunken af klagesager til at vokse igen.

"Skatteankestyrelsens sagsbehandlingstider har været voldsomt lange. Nu er de ved at få næsen op over vandoverfladen og mere styr på deres sagsbehandlingstider. De skal helst ikke ned at dykke igen," siger Christian Bachmann, formand for Advokatrådets skatteudvalg og stifter af advokatfirmaet Bachmann/Partners.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier