AdvokatWatch

"Advokaterne har været dygtige til at bruge retssikkerhed som et røgslør"

Justitsministeren går uden om centrale anbefalinger fra Konkurrencerådet om liberalisering af markedet for juridiske ydelser, og det får topfolk i revisionsbranchen til at hæve brynene. Drømmen om et friere advokatmarked lever dog stadig.

"Advokaterne har været dygtige til at bruge retssikkerhed som et røgslør over Konkurrencerådets anbefalinger," siger Anders Stig Lauritsen, direktør og leder af Pwc Danmarks revisionsforretning. | Foto: PWC / PR

Revisorerne går nu til modangreb, efter justitsminister Nick Hækkerup (S) har valgt at se bort fra langt de fleste af Konkurrencerådets anbefalinger om et mere liberaliseret advokatmarked.

De store revisionsfirmaer havde håbet, at anbefalingerne, der kom i januar, ville føre til markante politiske tiltag, der ville åbne markedet for juridiske ydelser. Det kommer dog ikke til at ske, og det undrer flere af branchens topfolk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier