AdvokatWatch

"Advokaterne har været dygtige til at bruge retssikkerhed som et røgslør"

Justitsministeren går uden om centrale anbefalinger fra Konkurrencerådet om liberalisering af markedet for juridiske ydelser, og det får topfolk i revisionsbranchen til at hæve brynene. Drømmen om et friere advokatmarked lever dog stadig.

"Advokaterne har været dygtige til at bruge retssikkerhed som et røgslør over Konkurrencerådets anbefalinger," siger Anders Stig Lauritsen, direktør og leder af Pwc Danmarks revisionsforretning. | Foto: PWC / PR

Revisorerne går nu til modangreb, efter justitsminister Nick Hækkerup (S) har valgt at se bort fra langt de fleste af Konkurrencerådets anbefalinger om et mere liberaliseret advokatmarked.

De store revisionsfirmaer havde håbet, at anbefalingerne, der kom i januar, ville føre til markante politiske tiltag, der ville åbne markedet for juridiske ydelser. Det kommer dog ikke til at ske, og det undrer flere af branchens topfolk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier