AdvokatWatch

Misset liberalisering ærgrer rådsformand – men han afviser spildt arbejde

Konkurrencerådets omfattende rapport om advokatmarkedet, der har kostet 360.000 kr. alene til eksterne konsulenter, munder nu ud i fire mindre tiltag. Rådets formand havde håbet på mere, men afviser, at det har været spild af penge.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har brugt omkring 360.000 kr. til ekstern bistand i forbindelse med udarbejdelsen af rapporten om advokatmarkedet. | Foto: Steffen Moses/Watch Medier

Efter flere års arbejde, lange høringsprocesser og ophedet debat må Konkurrencerådets formand, Christian Schultz, nu se størstedelen af rådets omfattende rapport om advokatmarkedet ende i skrivebordsskuffen.

Justitsminister Nick Hækkerup (S) har siden januar tygget på de 16 konkrete anbefalinger, Konkurrencerådet kom med i sin store analyse af markedet, og kun fire mindre tiltag faldt i ministerens smag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier