AdvokatWatch

Advokater kan ånde lettet op – minister lader stort liberaliseringsbrag blive i skuffen

Konkurrencerådet har anbefalet markante liberaliseringstiltag i advokatbranchen, men det er til at starte med kun et fåtal af anbefalingerne, justitsministeren går videre med, viser nyt folketingssvar.

"For mig er det afgørende, at vi ikke går på kompromis med retssikkerheden, og at den enkelte borger føler sig tryg i mødet med landets advokater," udtaler justitsminister Nick Hækkerup over for AdvokatWatch. | Foto: Jens Dresling

Der kommer umiddelbart ikke markante ændringer i advokatbranchen som følge af den stort anlagte analyse, som Konkurrencerådet kom med i januar.

Konkurrencerådet lagde med 16 konkrete anbefalinger op til en betydelig liberalisering af advokatmarkedet, hvilket blandt andet ville åbne døren for revisionsfirmaer. Men justitsminister Nick Hækkerup (S) går kun videre med et fåtal af anbefalingerne, viser et svar til Folketinget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier