AdvokatWatch

Familietestamente mister direktør

Emma Novak Christensen er færdig som direktør i onlineportalen Familietestamente, der har haft stor succes – og som har fået kritik med på vejen.

Emma Novak Christensen er blevet ansat som fuldmægtig hos advokatfirmaet Dreiststorgaard i Køge. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Hun er 28 år gammel og er allerede mor til to og stifter af en millionvirksomhed, som hun tidligere på året solgte. Men nu forlader Emma Novak Christensen helt den virksomhed, som hun har været med til at bygge op fra bunden.

Sammen med sine tre medejere solgte Emma Novak Christensen i januar den populære juraportal Familietestamente.dk til advokatfirmaet Dreiststorgaard. Nu er hun stoppet som direktør i firmaet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier