AdvokatWatch

Tænketank flytter ud af advokathus og får nyt bestyrelsesmedlem

Den juridiske tænketank Justitia flytter fra Kromann Reumert til fordel for nye iværksætteromgivelser. Samtidig indtræder tidligere TV 2-direktør i tænketankens bestyrelse.

Jacob Mchangama, leder af tænketanken Justitia. Foto: Niels Hougaard/KULTUR

I fem år har Justitia siddet inde bag Kromann Reumerts mure. Men det er slut nu, lyder det fra direktør og iværksætter bag den juridiske tænketank, Jacob Mchangama.

I et opslag på Linkedin skriver han, at Justitia fremover skal sidde i kontorfællesskabet Symbion, der huser iværksættere. Samtidig tiltræder Merete Eldrup i tænketankens bestyrelse efter mange år som adm. direktør hos TV 2.

"Vi skylder en stor tak til Kromann Reumert og i særdeleshed Arne Møllin Ottosen, og vi kommer til at savne den fantastiske støtte og support, vi nød godt af. Men vi glæder os også meget til at møde og blive inspireret af alle de iværksættere og start-ups, der giver Symbion en helt særlig ånd og atmosfære," skriver Jacob Mchangama.

I samme opslag byder direktøren Mette Eldrup velkommen i bestyrelsen.

"Meretes professionalisme, integritet, gå-på mod og entusiasme vil utvivlsomt styrke Justitias bestræbelser på at sætte retssikkerhed og frihedsrettigheder på dagsordenen i de kommende år."

Justitia om telesag: Mangelfuld data kan have haft større betydning

Advokater: Regeringens ghettoudspil bryder princippet om lighed for loven

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier