AdvokatWatch

Klar Advokater henter ny partner

Erfaren procesadvokat med fortid hos blandt andre Bruun & Hjejle optages i partnerkredsen i det københavnske advokatfirma efter en periode som konstitueret landsdommer ved Østre Landsret.

Klar Advokater i København har optaget advokat Lotte Calundann Noer med speciale i proces og konfliktløsning i partnerkredsen. | Foto: Colourbox

Klar Advokater har hentet advokat Lotte Calundann Noer ind som ny partner.

"Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre optagelsen af Lotte Calundann Noer som ny partner hos Klar Advokater," lyder det i et opslag på Linkedin.

Lotte Calundann Noer er en erfaren procesadvokat, der slutter sig til det københavnske advokatfirma efter en periode som konstitueret landsdommer i Østre Landsret. Hun yder rådgivning med fokus på konflikthåndtering samt forsikrings- og erstatningsret, fremgår det.

Den nyudnævnte partner har blandt andet en fortid hos Bruun & Hjejle ligesom flere af stifterne, der dannede Klar Advokater i 2009.

Lotte Calundann Noer har også tilbragt syv år hos advokatfirmaet Lundsgaard & Partnere, hvor hun sluttede af som non equity-partner, inden hun tog jobbet i landsretten.

Klar Advokater har i dag 17 jurister, heraf otte partnere, og holder til på Østerbro i København.

Klar Advokater satser på flere store ejendomshandler

Advokater på Falster finder ny partner i egne rækker 

Klar Advokater går efter at blive virksomhedernes favorit 

Mere fra AdvokatWatch

Jagt på insolvensadvokater når nye højder

Flere virksomheder går konkurs, og antallet af jobannoncer rettet mod advokater med speciale i insolvens og rekonstruktion har de seneste måneder været på rekordhøjt niveau.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier