AdvokatWatch

Advokater på Falster finder ny partner i egne rækker

Advokatfirmaet Drachmann har udvidet partnerkredsen. Ny partner startede som fuldmægtig på kontoret. 

Advokatfirmaet Drachmann har udvidet partnerkredsen fra tre til fire med udnævnelsen af Sissel Egede-Pedersen, der begyndte i firmaet som advokatfuldmægtig. | Foto: Colourbox

Advokat Sissel Egede-Pedersen er indtrådt i partnerkredsen hos Advokatfirmaet Drachmann i Nykøbing Falster, oplyser virksomheden på sin hjemmeside.

Sissel Egede-Pedersen blev ansat på kontoret som fuldmægtig i 2014 og fik sin beskikkelse som advokat halvandet år senere. De sidste godt tre år har hun arbejdet som advokat i firmaet. Hun har tidligere været i Advodan-kæden.

Den nyudnævnte partner beskæftiger sig med generel rådgivning inden for både erhvervs- og privatret og bistår hovedsageligt med rådgivning om ansættelses- og arbejdsretlige forhold, herunder blandt andet funktionærret, forskelsbehandling, klausuler og masseafskedigelser, fremgår det.

Advokatfirmaet Drachmann har kontorer i Nykøbing Falster og Nakskov og beskæftiger 22 medarbejdere. De er fordelt på otte jurister, heraf fire partnere, samt 14 advokatsekretærer og administrative medarbejdere.

Aarhus-advokater henter partner hjem for at drive M&A 

DLA Piper udvider ejerkredsen med tre nye partnere

Nyuddannet advokat bliver medejer af jysk firma  

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier