AdvokatWatch

Nyuddannet advokat bliver medejer af jysk firma

28-årige Cecilie Ulsøe blev samme dag, som hun fik sin advokatbeskikkelse, partner i et mindre jysk firma, hvor hun også har været advokatfuldmægtig.

Siden årsskiftet har 28-årige Cecilie Ulsøe kunnet kalde sig advokat, og i samme ombæring blev hun også partner i det advokatfirma, hvor hun tidligere var advokatfuldmægtig.

Det skriver Jydskevestkysten

Sammen med advokat Rikke Rohrsted har de to nu stiftet Rohrsted & Ulsøe advokatfirma i Ribe.

Rikke Rohrsted har selv siden 2005 drevet advokatvirksomhed i byen. Hun fortæller til avisen, at det styrker firmaet, at de nu er to advokater.

"Det betyder, at når jeg er i retten, så vil der fortsat være en advokat på kontoret, som kan hjælpe folk, mens det også giver den fordel, at vi kan sparre med hinanden," siger Rikke Rohrsted til Jydskevestkysten og glæder sig over, at Cecilie Ulsøe havde lyst til dels at være en del af et lille kontor, men også at være en del af Ribe.

Cecilie Ulsøe fortæller, at hun er gået efter at blive advokat i et mindre firma, fordi det har gjort hende til generalist i stedet for specialist, og at partnertitlen nu har givet selvtillid og lyst til at investere endnu mere i firmaet.

Aarhus-advokater stifter nyt advokatfirma  

 

Udbrydere opruster på fast ejendom med ny partner  

Skatteadvokater går sammen i nyt firma 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier