AdvokatWatch

DLA Piper udvider ejerkredsen med tre nye partnere

Tre partnere i DLA Piper i Danmark kan nu også kalde sig kapitalejere af advokatfirmaet. Udvidelsen af ejerkredsen sker som et led i virksomhedens vækstambitioner, lyder det fra firmaet.

Ejerkredsen hos DLA Piper i Danmark fortsætter med at vokse. | Foto: Colourbox

Ligesom mange andre advokatfirmaer har DLA Piper i Danmark brugt årsskiftet som en anledning til flere interne udnævnelser.

Og nu har firmaet valgt at udvide ejerkredsen med tre nye kapitalejere, fremgår det af en nyhed på virksomhedens hjemmeside. Styrkelsen af ejerkredsen sker som et led i DLA Pipers fortsatte vækstambitioner, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier