AdvokatWatch

Specialistfirma styrker entrepriseret med ny advokat

Det specialiserede advokatfirma Molt Wengel har hentet en ny advokat til teamet, der blandt andet har en fortid hos Kromann Reumert og arkitektgruppen Big.

Foto: Colourbox

Ejendomsfirmaet Molt Wengel har nu hentet en ny advokat ind i huset. Det fremgår af et opslag på Linkedin.

Den nye advokat er Frederik Fagerlund Stefansen, der kommer til at indgå i et team med Anders Nørgaard Sørensen, der specialist i entrepriseret og fast ejendom, samt advokatfuldmægtig Sophie Vang-Korsgaard.

Frederik Fagerlund Stefansen rådgiver private bygherrer og entreprenører i entrepriseretlige problemstillinger, fremgår det.

Han kommer fra en stilling som contract manager hos Bjarke Ingels Group, Big, hvor han dog kun nåede at være siden maj 2018. Før det var han både advokatfuldmægtig og advokat hos Kromann Reumert. Her var han tilknyttet fast ejendom og entreprise.

Ejendomsadvokater går efter hele porteføljer

Om få år vil Winsløw være fuldt udvokset

Advokat dropper de store efter 15 år: Jeg vil bygge min egen forretning 

Accura opruster på fast ejendom: Vil være 30 jurister inden for to år 

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier