AdvokatWatch

Advokat dropper de store efter 15 år: Jeg vil bygge min egen forretning

Efter femten år i nogle af landets største advokatvirksomheder har entrepriseadvokat Trine Overby Laursen nu valgt at springe ud som selvstændig. Kort beslutningsproces, en forventning om stor selvtilfredsstillelse og nye byggeregler ligger bag beslutningen, siger hun til AdvokatWatch.

Trine Overby Laursen har sagt farvel til Kammeradvokaten for at springe ud i et liv som selvstændig hos kontorfællesskabet Aumento. | Foto: Kammeradvokaten

Der var ikke så meget at rafle om. For advokat Trine Overby Laursen ville helst undgå at sidde og kigge tilbage om fem år og fortryde, at hun ikke tog springet som selvstændig.

Derfor har hun efter 15 år sagt farvel til livet som advokat i et stort advokatfirma for i stedet at starte som selvstændig. Torsdag starter hun som advokat og partner i det københavnske kontorfællesskab Aumento.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

I denne uge fik landets advokater en ny guide til hvidvaskregler og flere opgaver på bordet på baggrund af Ruslands invasion i Ukraine. Branchens topchefer meldte derudover ud, at fleksibilitet er et konkurrenceparameter, men fasttidskontrakter lader vente på sig.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier