AdvokatWatch

Om få år vil Winsløw være fuldt udvokset

Advokatkontoret med speciale i fast ejendom vil nå sit endelige mål og skrue op for indsatsen inden for transaktioner. Det fortæller Iben Winsløw, stifter og partner, i et interview med AdvokatWatch, hvor den tidligere Bech-Bruun-profil Andreas Antoniades, som er ny partner i firmaet, også deltager. Ny advokat er kommet til fra nytår.

51-årige Iben Winsløw stiftede Winsløw Advokatfirma i 2005. Inden længe kan virksomheden nå sit endelige mål. | Foto: PR

En række nye ansigter pryder holdet hos Winsløw, der er klar til at udvide forretningen yderligere over de næste par år. Advokatfirmaet, der er specialiseret inden for fast ejendom, vil gerne nå 30-35 mand, men så når specialistkontoret også sit loft.

Det fortæller Iben Winsløw, stifter og partner i virksomheden, i et interview med AdvokatWatch, hvor hun har allieret sig med en af de nytilkomne i form af den tidligere Bech-Bruun-profil Andreas Antoniades.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier