Erfaren advokat skifter til nystartet advokatfirma i Hedensted

Efter 25 år i samme firma skifter den erfarne advokat Gert Eg fra Skov Advokater til nystartet advokatfirma i Hedensted. 
Gert Eg skifter efter 25 år samme sted til nystartet firma i Hedensted. | Foto: PR
Gert Eg skifter efter 25 år samme sted til nystartet firma i Hedensted. | Foto: PR

Han har arbejdet 25 år for Skov Advokater i Vejle, men nu skifter den 64-årige advokat Gert Eg til et nystartet advokatfirma i Hedensted.

Fra 1. juni er Gert Eg ansat som associeret partner hos Ravn & Olsen Advokater, hvor han skal være med til at udvikle det nye firma, der blev etableret af Bodil Ravn og Litten Posselt Olsen i februar. 

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

"Trods min alder har jeg ingen planer om at gå på pension, og jeg forventer faktisk at have mange gode år på arbejdsmarkedet endnu. Jeg syntes, at det kunne være spændende at tilbringe dem i en mindre organisation og være med til at udvikle den," siger Gert Eg til Vejle Amts Folkeblad.

De to stiftere kommer ud af et større advokatfirma i Vejen, og de fik overbevist Gert Eg om, at han skulle med ombord. Den nye associerede partner kommer med erfaring inden for legal risk management, fast ejendom, generationsskifte og M&A.

Gert Eg var fra 1986 til 2004 partner i Skov Advokater. Derefter blev han ansat som adm. direktør i Hanssen Holding, men vendte i 2011 tilbage til Skov Advokater - denne gang som associeret partner. Skov Advokater beskæftiger i alt 23 medarbejdere. 

Han bruger en stor del af sin fritid i VB, hvor han har klubrekorden for flest spillede kampe. Desuden er han involveret i en række bestyrelser, blandt andet i Jysk Fynske Medier.

Entreprenant jurastuderende kaster sig over legaltech

Univers Advokater får ny associeret partner  

Kromann Reumert sender M&A-partner til firmaets London-kontor  

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Troels Tuxen, partner hos Bech-Bruun, har som kurator allieret sig med kapitalfond i sagen, hvor Christian Stadil, hans far og en tidligere direktør i familiens konkursramte rederi er blevet sagsøgt. | Foto: Pr / Bech-bruun

Ugens bedste historier på AdvokatWatch