AdvokatWatch

Univers Advokater får ny associeret partner

Det aarhusianske advokatfirma Univers Advokater får ny associeret partner inden for ejendomsret.

Foto: Privat

Univers Advokater i Aarhus har hentet 42-årige Kirsten Therkelsen til advokatfirmaet, hvor hun bliver associeret partner.

Kirsten Therkelsen kommer fra en stilling som advokat hos Interlex Advokater, hvor hun har beskæftiget sig med ejendomsret. Juraen omkring fast ejendom bliver også hendes arbejdsområder i den nye stilling hos Univers Advoakter.

Udover advokatuddannelsen, som kom i hus i 2004, er Kirsten Therkelsen uddannet ejendomsadministrator og fungerede i et par år af sin studietid som ejendomsmæglerassistent.

Fra 2005 til 2012 var Kirsten Therkelsen ansat som advokat hos Kromann Reumert, hvor hun ligeledes beskæftigede sig med fast ejendom og lejeret.

Univers Advokater forfremmer samtidig advokat og solicitor Ruth Caddock Hansen til associeret partner. Hun har arbejdet som solicitor i Oxford og London frem til 2003 og fik dansk advokatbestalling i 2009. Siden februar har Ruth Caddock været ansat hus Univers Advokater, hvor hun primært beskæftiger sig med internationale sager. 

Kromann Reumert sender M&A-partner til firmaets London-kontor 

Moltke-Leth henter partner fra konkurrent

Advokat fra Gorrissen på plads hos Focus Advokater  

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier