AdvokatWatch

Gorrissen-topchef slog interne kandidater i kampen om direktørpost hos Novo Nordisk

Afgående managing partner hos Gorrissen Federspiel, Tomas Haagen, slog flere interne kandidater hos Novo Nordisk, lyder det fra juridisk direktør Ole F. Ramsby, der selv har været med til at pege på sin efterfølger.

Når Gorrissen Federspiels afgående managing partner, Tomas Haagen, 1. oktober tiltræder som juridisk direktør hos Novo Nordisk bliver det under kyndig vejledning af Ole F. Ramsby, der har været juridisk direktør i medicinalkoncernen de sidste 21 år. | Foto: Malene Anthony Nielsen/STF

Der var interne kandidater med i feltet om at blive ny direktør for den juridiske afdeling i Novo Nordisk, en stilling, der som bekendt gik til advokat og managing partner i Gorrissen Federspiel, Tomas Haagen.

Ole F. Ramsby, der selv har stået i spidsen for den juridiske afdeling siden 1997 forklarer, at man generelt hos Novo ønsker at fremme interne kandidater. Derfor er der også blevet kigget på de bedst egnede interne kandidater i rekrutteringsprocessen, der altså endte med at blive fundet for lette.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier