AdvokatWatch

Nyt advokatkontor i Aarhus tilbyder pengene retur

To tidligere advokater fra Kromann Reumert har startet et nyt erhversadvokatkontor i Aarhus, hvor kundetilfredshed skal være vigtigere end KPI'er og timeforbrug. Og så kan klienterne få pengene tilbage, hvis de ikke er tilfredse med arbejdet.

Foto: NDAHL TORBEN

Hos den nye, aarhusianske advokatvirksomhed TF Advokatfirma har klienterne mulighed for at få pengene tilbage, hvis de ikke er fuldt ud tilfredse med det indledende arbejde på en sag. Det fortæller de to partnere og advokater Mikkel Theilade Thomsen, 35 år, og Bjarke Fonager Larsen, 34 år, til Karnovs branchemedie, K-News. 

De to har for nylig sagt deres job op hos Kromann Reumert for at starte deres eget. Og her er tilfredshedsgarantien en vigtig del af forretningsmodellen, lyder det.

"Resultatet af vores arbejde skal give mening og skabe en værdi for kunden, der står mål med honoraret. Klienterne vælger os, fordi de har tillid til, at vi kan løse opgaven bedst, og det skal vi leve op til. Når vi yder tilfredshedsgaranti, har vi selv hånden på kogepladen," siger Mikkel Theilade Thomsen til K-News.

Han tilføjer, at der endnu ikke er nogen klienter, der har gjort brug af tilfredshedgarantien.

Bjarke Fonager Larsen påpeger, at der i virksomheden skal være knap så meget fokus på KPI'er og timeforbrug, som de har været vant til, og at de hellere vil tage færre sager ind, som så bliver "løst til UG".

Mikkel Theilade har speciale i proces, voldgift, erhvervs-, ansættelses- og insolvensret, mens Bjarke Fonager Larsen især beskæftiger sig med selskabs- og erhvervsret og virksomhedsoverdragelser.

De to partnere i TF Advokatfirma har planer om at udvide med flere advokater på sigt, men "det behøver ikke være en raket, der flyver til månen i morgen."

Venstre-ordfører: Flyt opgaver fra Kammeradvokaten til lokale advokater  

Advokat droppede partnersporet: ”Hvem kan man spejle sig i på de store kontorer og sige, at de har et godt liv?" 

Ny mand ved roret i Holst Advokater  

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier