AdvokatWatch

Aalborg Portland Holding henter juridisk forstærkning hos Kromann Reumert

28-årige Esben Cordes er ansat som ny Corporate Legal Counsel hos Aalborg Portland Holding. Han kommer fra en stilling som advokatfuldmægtig hos Kromann Reumert.

Esben Cordes sætter sig til rette som Corporate Legal Counsel hos Aalborg Portland. | Foto: PR

Aalborg Portland Holding har hentet forstærkning til den juridiske afdeling. Cementproducenten har hentet Esben Cordes hos Kromann Reumert, hvor han har været advokatfuldmægtig.

Hos Kromann Reumert har Esben Cordes både været udstationeret hos Danske Bank og Justitia. Han er desuden tilknyttet som ekstern underviser i Erstatning og Kontrakt på Københavns Universitet.                        

Hos Aalborg Portland Holding skal Esben Cordes levere juridisk rådgivning og sparring på tværs af organisationen og til de forskellige forretningsområder, hvor han skal supportere med juridisk bistand inden for konkurrence-, selskabs- og kontraktret samt internationale forhold.

Esben blev i 2015 uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet, hvor han også læste et semester på Osgoode Hall Law School of York University i Toronto, Canada.

I en artikel i Berlingske Business tilbage i 2015 sagde Esben Cordes, at hans mål var at blive partner i Kromann Reumert. Men de planer er altså ændret.

 

Dansk solinvestor hyrer juridisk chef 

Patentforkæmper afbalancerer konfliktfyldt jura med kunst og kultur  

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier