Dansk solinvestor hyrer juridisk chef

Den danske solinvestor NSE Management opruster på den juridiske front med Tim Gadatsch, som bliver virksomhedens juridiske chef.
Tim Gadatsch skifter til en stilling som juridisk chef for NSE Management. | Foto: PR
Tim Gadatsch skifter til en stilling som juridisk chef for NSE Management. | Foto: PR

Tim Gadatsch tiltræder 1. marts stillingen som Legal Director med ansvaret for den juridiske del hos NSE Management.

Selskabet administrerer investeringsselskabet Nordic Solar Energy, der ejer og driver solparker for mere end en milliard kroner i syv europæiske lande. Hos NSE Management får 34-årige Tim Gadatsch det juridiske hovedansvar for alle transaktioner og opkøb af nye solparker.

Gadatsch kommer fra en stilling som Senior Legal Manager hos European Energy, hvor han i en femårig periode har arbejdet med salg og finansieringer af vedvarende energiprojekter i Europa og internationalt.

Uddannet advokat

Tim Gadatsch er oprindeligt uddannet advokat i Tyskland og Frankrig og har også læst internationale relationer i Belgien. Han har arbejdet som fuldmægtig i Tyskland, blandt andet på det tyske advokatkontor CMS Hasche Sigle og på forbundskansler Angela Merkels kontor. I en periode på to år boede han i Bruxelles, hvor han arbejdede som lobbyist.

Dermed får NSE Management en international profil med om bord i jagten på flere opkøb.

"NSE Management A/S er en utroligt spændende virksomhed med masser af vækstpotentiale, og jeg glæder mig til at blive en del af den udvikling. Det er en branche, som kigger ind i en meget lovende fremtid i takt med, at teknologien udvikler sig, og vi hastigt udfaser fossil energi," udtaler Tim Gadatsch i en meddelese.

Tim Gadatsch er tysk født, dansk gift og bosat i Holte med sin kone og deres to børn. Med Tim Gadatschs tiltræden tæller NSE Management i alt ni medarbejdere.

Advokat om politiske indgreb: Respekten om vores retssystem er i tilbagetog 

 

Advokater banket af AI på egen bane  

Virksomhedsjuristers største hovedpine: Få styr på advokatfirmaerne 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også