AdvokatWatch

Chefkonsulent og lektor indstillet som nye dommere

Dommerudnævnelsesrådet har afgivet indstilling om besættelse af en stilling som dommer ved Retten på Frederiksberg og en stilling som byretsdommer i uddannelsesøjemed. 

Retten på Frederiksberg bliver ny arbejdsplads for Michael Thurah, der bliver dommer for byretten. | Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling.

Februar har budt på to nye dommerudnævnelser, og pilen peger på en chefkonsulent fra Justitsministeriet og en lektor fra Syddansk Universitet.

Dommerudnævnelsesrådet har ved et møde i sidste uge besluttet at indstille Michael Thurah og Henning Bang Fuglsang Madsen Sørensen til brug for justitsministeriet.

De to skal henholdsvis bestride en stilling som dommer ved Retten på Frederiksberg og en stilling som konstitueret byretsdommer i uddannelsesøjemed ved Retten i Odense.

Michael Thurah kommer fra en stilling som chefkonsulent i Justitsministeriet, mens Henning Bang Fuglsang Madsen Sørensen er lektor ved Juridisk Institut på Syddansk Universitet.

Manden med de farvede hjælpebilag skal redde Schlüter

Partnerskift efter 22 år: Jeg måtte prøve noget nyt  

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

To advokatundersøgelser i Helsingør løb med rampelyset i denne uge, der dog også bød på historier om blandt andet provinsadvokater, der slås med generationsskifte.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier