AdvokatWatch

Chefkonsulent og lektor indstillet som nye dommere

Dommerudnævnelsesrådet har afgivet indstilling om besættelse af en stilling som dommer ved Retten på Frederiksberg og en stilling som byretsdommer i uddannelsesøjemed. 

Retten på Frederiksberg bliver ny arbejdsplads for Michael Thurah, der bliver dommer for byretten. | Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling.

Februar har budt på to nye dommerudnævnelser, og pilen peger på en chefkonsulent fra Justitsministeriet og en lektor fra Syddansk Universitet.

Dommerudnævnelsesrådet har ved et møde i sidste uge besluttet at indstille Michael Thurah og Henning Bang Fuglsang Madsen Sørensen til brug for justitsministeriet.

De to skal henholdsvis bestride en stilling som dommer ved Retten på Frederiksberg og en stilling som konstitueret byretsdommer i uddannelsesøjemed ved Retten i Odense.

Michael Thurah kommer fra en stilling som chefkonsulent i Justitsministeriet, mens Henning Bang Fuglsang Madsen Sørensen er lektor ved Juridisk Institut på Syddansk Universitet.

Manden med de farvede hjælpebilag skal redde Schlüter

Partnerskift efter 22 år: Jeg måtte prøve noget nyt  

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier