AdvokatWatch

Manden med de farvede hjælpebilag skal redde Schlüter

Det er den erfarne forsvarsadvokat Jakob Skaarup Arrevad, som skal redde Johan Schlüter i sagen om påstået svindel for millioner med rettighedspenge. Selvom hans klient endnu kun har haft en tavs rolle, har forsvarsadvokaten allerede gjort sig bemærket flere gange.

Her ses Jakob Skaarup Arrevad på vej væk fra Politigården tilbage i 2004, efter at have have medvirket i grundlovsforhøret af den tidligere politiker Flemming Oppfeldt (arkiv). | Foto: Ritzau Scanpix /Steen Ole

Selvom han ikke er en af hovedpersonerne i den spektakulære sag om påstået svindel for millioner af kroner i det tidligere Johan Schlüter Advokatfirma, er det svært ikke at bemærke den 68-årige Jakob Skaarup Arrevad fra Horten. Som forsvarer for Johan Schlüter, der blandt andet er tiltalt for mandatsvig og skyldnersvig af særlig grov beskaffenhed, har han allerede gjort sig bemærket flere gange, siden den opsigtsvækkende sag blev indledt i begyndelsen af februar.

Ved det første retsmøde præsenterede han et farvekoordineret hjælpebilag, han selv havde lavet, og som er så stort, at det både kan foldes ud og ind. Bilaget var delt ud til resten af de implicerede, og der er flere gange blevet henvist til "Arrevads hjælpebilag" under retssagen, med henvisning til det "som man kan se markeret med rødt" eller "det tal i den grønne boks".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier