AdvokatWatch

Bech-Bruun henter ejendomspartner hjem fra London

Bech-Bruun opruster på fast ejendom-området med en ny partner specialiseret i køb af virksomheder og ejendomsporteføljer. Den nye partner er hentet fra Simpson Thacher & Bartlett LLP i London.

Foto: Bech-Bruun PR

Fra den 1. august i år bliver fast ejendom hos Bech-Bruun oprustet med en ny partner, Sven Frode Frølund. Det fremgår af en pressemeddelelse fra advokathuset.

Sven Frode Frølund kommer fra en stilling som advokat hos Simpson Thacher & Bartlett LLP i London, hvor han har specialiseret sig i køb af virksomheder og ejendomsporteføljer i Norden og Europa. Hos Simpson Thacher & Bartlett LLP han blandt andet bistået en række større kapitalfonde i flere M&A- og ejendomstransaktioner på tværs af europæiske lande.

Den nye partner har en fortid hos Bech-Bruun som advokatfuldmægtig fra 2008-2011 og derefter som advokat frem til september 2012. Her var han ansat Fast Ejendom, M&A og Rekonstruktion.

Bech Bruun har per 1. januar desuden udnævnt Anders Hauge Gløde med speciale i rekonstruktion, konkurs og insolvens til partner, samt Thomas Bøgedal Kristiansen, der har specialiseret sig inden for virksomhedsoverdragelser.

 Bech-Bruun vil holde på advokater med nyt karrierespor 

 Bech-Bruun vinder M&A-pris

 Bech-Bruun finder ingen skyldige i sag om udbytteskat 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier