AdvokatWatch

Bech-Bruun henter ejendomspartner hjem fra London

Bech-Bruun opruster på fast ejendom-området med en ny partner specialiseret i køb af virksomheder og ejendomsporteføljer. Den nye partner er hentet fra Simpson Thacher & Bartlett LLP i London.

Foto: Bech-Bruun PR

Fra den 1. august i år bliver fast ejendom hos Bech-Bruun oprustet med en ny partner, Sven Frode Frølund. Det fremgår af en pressemeddelelse fra advokathuset.

Sven Frode Frølund kommer fra en stilling som advokat hos Simpson Thacher & Bartlett LLP i London, hvor han har specialiseret sig i køb af virksomheder og ejendomsporteføljer i Norden og Europa. Hos Simpson Thacher & Bartlett LLP han blandt andet bistået en række større kapitalfonde i flere M&A- og ejendomstransaktioner på tværs af europæiske lande.

Den nye partner har en fortid hos Bech-Bruun som advokatfuldmægtig fra 2008-2011 og derefter som advokat frem til september 2012. Her var han ansat Fast Ejendom, M&A og Rekonstruktion.

Bech Bruun har per 1. januar desuden udnævnt Anders Hauge Gløde med speciale i rekonstruktion, konkurs og insolvens til partner, samt Thomas Bøgedal Kristiansen, der har specialiseret sig inden for virksomhedsoverdragelser.

 Bech-Bruun vil holde på advokater med nyt karrierespor 

 Bech-Bruun vinder M&A-pris

 Bech-Bruun finder ingen skyldige i sag om udbytteskat 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen bød på historier om kammeradvokatordningen, iværksættere og historisk stor svindelsag. Den sluttede af med et indblik i det opgør om udbyttesagen, der venter i Højesteret i næste uge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier