AdvokatWatch

Gorrissen-partner afløser rigsrets-advokat i international voldgift

Det internationale voldgiftsinstitut i Paris får første kvindelige præsident, mens partner i Gorrissen Federspiel samtidig afløser Støjberg-advokaten René Offersen som dansk medlem af instituttet.

Inger Støjberg og forsvarsadvokat René Offersen var på plads ved et forberedende møde om rigsretssagen i Landstingssalen på Christiansborg 25. juni. | Foto: Mads Claus Rasmussen

Der er blevet skiftet ud i toppen af det internationale voldgiftsinstitut ICC Court i Paris, hvor den amerikanske advokat Claudia T. Salomon er blevet den første kvindelige præsident i instituttets knap 100-årige historie, skriver ICC, der er det internationale handelskammer, på sin hjemmeside.

Samtidig oplyser advokat René Offersen, at han stopper som medlem af ICC Court, efter han har siddet de maksimale seks år på posten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier