AdvokatWatch

Trumps advokat sagsøgt for milliarder

De falske påstande om valgsvindel kan nu komme til at koste for Donald Trumps advokat Rudy Giuliani, som har fået et søgsmål på nakken.

Rudy Giuliani kan nu se frem til et retsligt opgør om milliarder. | Foto: JEFF KOWALSKY/AFP / AFP

Den tidligere amerikanske præsident Donald Trumps advokat Rudy Giuliani bliver sagsøgt af virksomheden Dominion for det, der svarer til omkring 8 mia. kr., skriver Berlingske.

Dominion laver teknologi til afstemninger, som blev brugt i forbindelse med det amerikanske præsidentvalg i november, og virksomheden sagsøger nu Rudy Giuliani for æreskrænkelse og tabt indtjening som følge af de utallige anklager om valgfusk.

De falske anklager om valgsvindel har ifølge selskabet ført til dødstrusler mod ansatte, men det forventes også at føre til et tab på omkring 1 mia. dollar (6,1 mia. kr.) de næste fem år, skriver Berlingske.

I begyndelsen af året sagsøgte Dominion også Trumps anden advokat Sidney Powell for ligeledes 8 mia. kr., og Dominions advokat, Thomas Clare, har ved en pressekonference sagt, at han ikke udelukker en sag mod Donald Trump.

Donald Trump skal for rigsret for anden gang

Topadvokater i Washington vil have Trump fjernet 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier