AdvokatWatch

Rapport kritiserer britisk advokatbranche for at være en lukket elitær klub

Der mangler diversitet i den britiske advokatbranche, der i øvrigt misser sine samfundsforpligtelser, lyder det i ny rapport.

De store advokatfirmaer i London kan være lukket land for mange minoritetsgrupper, viser ny rapport. | Foto: Ben Stansall/AFP / AFP

På en almindelig dag i september blev den sorte britiske advokat Alexandra Wilson to gange fejlagtigt antaget for at være den tiltalte i en sag. Eksemplet er et blandt utallige, der viser skævheden i det britiske retssystem og i advokatbranchen, skriver Financial Times.

Der mangler generelt diversitet i branchen, hvor der primært er adgang for en snæver "elite", skriver The Legal Services Board, som er et uafhængigt organ, der er ansvarlig for at føre tilsyn med reguleringen af advokater i England og Wales, i en ny rapport.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier