AdvokatWatch

Advokat i USA efter dødt M&A-marked: "Måske vi kan se et opsving i andet halvår"

Selv om M&A-markedet står stille nu, er der stadig mulighed for "et solidt opsving" i den anden halvdel af året, lyder det fra advokat og partner hos det amerikanske advokatfirma Alston & Bird. Advokatkontoret har fulgt budgettet i marts, men forventer, der kan komme et dyk i april.

Søren Lindstrøm har skiftet advokatkontoret i Dallas, Texas, ud med hjemmekontoret under coronakrisen. | Foto: PR

Markedet for virksomhedshandler i USA er på blot et par uger blevet væltet omkuld af coronakrisen. Virksomhederne kigger ind i en usikker fremtid, hvor der er ingen, der længere helt ved, hvad krisen kommer til at have af betydning for forretningen.

Det gør det umådeligt svært at værdiansætte selskaber og få parterne til at skrive under på en handel, fortæller Søren Lindstrøm, der er advokat og partner i advokatfirmaet Alston & Bird, som har ni kontorer rundt om i USA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier