AdvokatWatch

Dansk advokat startede forfra i USA efter udstationering: "Det tog ikke megen betænkningstid"

Efter fire måneders udstationering i advokatfirmaet Holland & Knights kontor i New York kvittede den danske advokat Søren Lindstrøm sit job som advokat hos Gorrissen Federspiel. I et interview med AdvokatWatch sætter han ord på, hvad der lokkede ham til den amerikanske advokatscene.

52-årige Søren Lindstrøm bruger dagligt sin danske baggrund, når han interagerer med danske klienter. | Foto: Alston & Bird / PR

Det er næsten blevet kutyme blandt danske advokater at føje en LLM – en et-årig, udenlandsk kandidatgrad – til cv'et. Og mange advokatfirmaer har udvekslingsaftaler, hvor de lader advokaterne prøve kræfter med eksempelvis det tyske eller amerikanske retssystem hos et stort, internationalt advokatfirma i et år eller to.

Men det er derimod de færreste, som ikke er vendt hjem igen efter et udlandsophold. Advokat Søren Lindstrøm er et eksempel på undtagelsen. Han er oprindelig fra den lille, jyske by Lystrup nord for Aarhus, men siden 1996 har han været bosat i USA og praktiserer amerikansk ret.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier