AdvokatWatch

Dansk advokat startede forfra i USA efter udstationering: "Det tog ikke megen betænkningstid"

Efter fire måneders udstationering i advokatfirmaet Holland & Knights kontor i New York kvittede den danske advokat Søren Lindstrøm sit job som advokat hos Gorrissen Federspiel. I et interview med AdvokatWatch sætter han ord på, hvad der lokkede ham til den amerikanske advokatscene.

52-årige Søren Lindstrøm bruger dagligt sin danske baggrund, når han interagerer med danske klienter. | Foto: Alston & Bird / PR

Det er næsten blevet kutyme blandt danske advokater at føje en LLM – en et-årig, udenlandsk kandidatgrad – til cv'et. Og mange advokatfirmaer har udvekslingsaftaler, hvor de lader advokaterne prøve kræfter med eksempelvis det tyske eller amerikanske retssystem hos et stort, internationalt advokatfirma i et år eller to.

Men det er derimod de færreste, som ikke er vendt hjem igen efter et udlandsophold. Advokat Søren Lindstrøm er et eksempel på undtagelsen. Han er oprindelig fra den lille, jyske by Lystrup nord for Aarhus, men siden 1996 har han været bosat i USA og praktiserer amerikansk ret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier