AdvokatWatch

Coronavirus kan føre til mere arbejde for advokater

Coronavirussen rammer virksomhederne på pengepungen, og derfor forventer advokater med speciale i rekonstruktion, at de får mere at lave.

Coronavirussen forventes at give travlhed i afdelingerne for rekonstruktion. | Foto: Flavio Lo Scalzo/REUTERS / X06609

Den meget omtalte coronavirus vil ikke kun komme til at påvirke flere menneskers helbred, den forventes også at smitte af på mange virksomheders økonomi.

Hvis virksomhederne først begynder at skrante, kan det betyde øget arbejde for advokater inden for insolvens- og rekonstruktionsafdelinger, fortæller flere advokater til branchemediet Law.com.

"Selv hvis vi så enden på coronavirusen i morgen, vil der stadig være en stor effekt som følge af virussen, som holder de internationale firmaer travlt beskæftiget. Vinderne i dette vil være dem med kompetencer inden for rekonstruktion og litigations, mens taberne vil være dem inden for M&A," siger en advokat specialiseret i rekonstruktion til Law.com.

Som tidligere beskrevet har flere internationale advokatfirmaer ændret rejseplaner, genovervejet konferencer og aflyst møder med klienter på grund af coronavirussen.

Coronavirus får advokatfirmaer til at aflyse møder og ændre rejseplaner

International undersøgelse: Advokater melder om angst og depression 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier