AdvokatWatch

Coronavirus får advokatfirmaer til at aflyse møder og ændre rejseplaner

Store internationale advokatfirmaer begynder nu at handle på coronavirussen. Blandt andet bliver møder med klienter aflyst, lyder det.

Advokatfirmaer er påpasselige med at rejse, når der er risiko for at blive smittet med coronavirus. | Foto: MLADEN ANTONOV/AFP / AFP

Danskerne vågnede torsdag morgen op til nyheden om, at coronavirussen er kommet til Danmark. Virussen spreder sig til stadig flere lande, og det får nu advokatfirmaer til at agere, skriver branchemediet Law.com.

Flere internationale advokatfirmaer ændrer ifølge mediet rejseplaner, genovervejer konferencer og aflyser møder med klienter.

Blandt andet har San Francisco-firmaet Orrick, Herrington & Sutcliffe og London-firmaet Norton Rose Fulbright udskudt planlagte partnerarrangementer på grund af virussen.

Philadelphia-advokaterne Duane Morris har droppet at holde møde med sine partnere i Asien, mens Houston-firmaet Baker Botts har bedt sine medarbejdere i Asien om at blive væk fra en kommende partnerkonference.

Stress og depression florerer i britisk advokatbranche

International undersøgelse: Advokater melder om angst og depression

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier