AdvokatWatch

Coronavirus får advokatfirmaer til at aflyse møder og ændre rejseplaner

Store internationale advokatfirmaer begynder nu at handle på coronavirussen. Blandt andet bliver møder med klienter aflyst, lyder det.

Advokatfirmaer er påpasselige med at rejse, når der er risiko for at blive smittet med coronavirus. | Foto: MLADEN ANTONOV/AFP / AFP

Danskerne vågnede torsdag morgen op til nyheden om, at coronavirussen er kommet til Danmark. Virussen spreder sig til stadig flere lande, og det får nu advokatfirmaer til at agere, skriver branchemediet Law.com.

Flere internationale advokatfirmaer ændrer ifølge mediet rejseplaner, genovervejer konferencer og aflyser møder med klienter.

Blandt andet har San Francisco-firmaet Orrick, Herrington & Sutcliffe og London-firmaet Norton Rose Fulbright udskudt planlagte partnerarrangementer på grund af virussen.

Philadelphia-advokaterne Duane Morris har droppet at holde møde med sine partnere i Asien, mens Houston-firmaet Baker Botts har bedt sine medarbejdere i Asien om at blive væk fra en kommende partnerkonference.

Stress og depression florerer i britisk advokatbranche

International undersøgelse: Advokater melder om angst og depression

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier