AdvokatWatch

Horten-partner: Ulønnet bestyrelsespost i IBA bidrager til forretningen

En bestyrelsespost i IBA giver adgang til unikke netværk og en blåstempling, der smitter positivt af på ens forretning, siger advokat og partner i Horten til AdvokatWatch. Derudover er det en mulighed for at modernisere organisationen, der har eksisteret de sidste 72 år, lyder det.

Denne uge mødes flere tusinde advokater fra hele verden til IBA's årlige konference, der i år afholdes i Seoul, Sydkorea. | Foto: Maiken Reimer Rønneberg

SEOUL – Siden årsskiftet har Lise Lotte Hjerrild, advokat og partner i Horten, været medlem af bestyrelsen i IBA's legal practice division. Det er blandt andet her, strategien for organisationen med mere end 80.000 medlemmer bliver udformet.

En bestyrelsespost i IBA's legal practice division er ikke bare endnu et punkt, der pynter på cv'et, men derimod en stilling, der kan være med til at give karrieren et nøk opad og bidrage til advokatfirmaets forretning. Det fortæller Liste Lotte Hjerrild i et interview med AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier