AdvokatWatch

Danske Advokater arbejder på at få IBA til Danmark: Det vil skabe mere forretning

Danske Advokater og Advokatsamfundet er gået sammen om at forsøge at få IBA-konferencen til København i 2024. Konferencen skal vise resten af verden, hvad den danske advokatbranche kan og tiltrække flere sager til advokatfirmaerne, siger chef for strategi og projekter i Danske Advokater til AdvokatWatch.

IBA-konferencen er et udstillingsvindue for hele advokatbranchen i det pågældende land, lyder det fra Ulrikke Weinreich Krogbeck, chef for strategi og projekter i Danske Advokater. | Foto: Maiken Reimer Rønneberg

SEOUL – Brancheorganisationen Danske Advokater kæmper i samarbejde med Advokatsamfundet for at få IBA's årlige konference til Danmark med initiativet "Copenhagen 2024".

Den store advokatkonference vil bidrage til at markedsføre hele den danske advokatbranche over for resten af verden, siger Ulrikke Weinreich Krogbeck, der er chef for strategi og projekter i Danske Advokater, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier