AdvokatWatch

Advokater gør klar til at diskutere konkurrence, brexit og kunstig intelligens på IBA

Danske advokater vil blandt andet lufte brexit-bekymringer og holde øje med debatten om den skærpede konkurrencesituation og fremtidens legaltech-redskaber på årets store IBA-konference i Seoul, Sydkorea.

Seoul er vært for flere tusinde advokater, der kommer til byen for at deltage i den årlige IBA-konference. | Foto: Ed Jones/AFP / AFP

Flere tusinde advokater fra hele verden er på vej til den årlige IBA-konference i Seoul, Sydkorea, for at få nye input inden for deres respektive specialer, pleje relationer med samarbejdspartnere og ikke mindst blive klogere på, hvor advokatbranchen er ved at bevæge sig hen.

Søndag lyder startskuddet til konferencen, hvor der i år forventes at blive sat fokus på blandt andet brexit, kunstig intelligens og den omskiftelige konkurrencesituation.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier