AdvokatWatch

Danske advokater kan smykke sig med internationale poster

IBA: Advokater fra Horten, Gorrissen Federspiel og Kromann Reumert har fået topposter i flere komitéer under advokatsammenslutningen IBA. De skal være med til at lede grupperne og udgive rapporter om de væsentligste temaer inden for deres felt, forklarer de til AdvokatWatch.

Foto: The International Bar Association

Flere danske advokater har under den forgangne uge til den årlige IBA-konference i Rom kunnet tage mere end blot viden og nye samarbejdspartnere med hjem. Advokater fra Horten, Gorrissen Federspiel og Kromann Reumert har også hentet nye titler, da de har fået topposter i forskellige komitéer under IBA (International Bar Association).

Danmark har i stigende grad fået flere advokater med i de forskellige komitéer, oplyser Horten til AdvokatWatch. Selv om det ifølge advokaterne er tidskrævende poster, giver det eksponering i advokatsamfund i hele verden, anerkendelse, faglighed og prestige, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier