AdvokatWatch

Bech-Bruun ansætter tidligere virksomhedsejer som advokat i Taiwan

Advokatfirmaet Bech-Bruun har ansat en advokat i Taiwan, der har erfaring som advokat for Maersk Drilling og som ejer virksomheden International Wind Energy. Jobbet kræver et meget kommercielt fokus, hvor juraen ikke er i centrum, fortæller advokaten i et interview med AdvokatWatch.

Foto: Jens Dresling

Et voksende antal juridiske opgaver inden for vedvarende energi har sendt advokatfirmaet Bech-Bruun på jagt efter en advokat, der kan være udstationeret fast hos storkunden Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) i Taiwan. Men for at finde den rigtige profil har Bech-Bruun denne gang rettet fokus væk fra advokatbranchen og hentet Mikkel Mølbæk Rasmussen ind fra Singapore, hvor han var udstationeret for Maersk Drilling.

"For mig var det en unik mulighed. Som dansk advokat kan man godt have fornemmelsen af at være begrænset i sin karriere i og med, at det er dansk ret, man kan rådgive om. Det giver nogle naturlige geografiske begrænsninger. Men jeg har nu hele verden som arbejdsplads, selv om jeg er ansat som dansk advokat i et almindeligt dansk advokatfirma," siger Mikkel Mølbæk Rasmussen i et interview med AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier