AdvokatWatch

DLA Piper assisterer jyske velhavere i tekstil-opkøb

Et hold på syv jurister fra DLA Piper har rådgivet en række jyske investorer i forbindelse med opkøb af tekstilvirksomhed, der tidligere er blevet handlet for over 500 mio. kr.

DLA Piper, der blandt andet holder til på Rådhuspladsen i København, har været med på sidelinjen i tekstil-opkøb. | Foto: Google Maps

Advokatfirmaet DLA Piper har bistået investeringsselskabet Zefyr, der ejes af en række jyske velhavere, i forbindelse med overtagelsen af den danske tekstilvirksomhed Tytex, som har en årlig omsætning på ca. 210 mio. kr.

Det meddeler DLA Piper på sin hjemmeside.

Advokatfirmaet har haft syv jurister tilknyttet opgaven. Det drejer sig om partner Martin Christian Kruhl, advokaterne Gitte Leth Thomsen og Lars Heiko Matzen samt Nikolaj Schmidt Nielsen, Patrick Krintel Johansen, Emil Agerskov Thuesen og Søren Stenger, der alle fire er advokatfuldmægtige.

Tytex har hovedkontor i den midtjyske by Ikast og beskæftiger 550 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat i Slovakiet. Firmaet udvikler og fremstiller medicinske tekstiler og producerer blandt andet tekstilprodukter til nyopererede, kronisk syge eller til personer, der lider af inkontinens.

Virksomheden, der tidligere har haft blandt andre kapitalfonden Axcel og LD Invest som ejere, blev for mere end ti år siden ifølge Børsen solgt for en pris på over 500 mio. kr. Det er uvist, hvad prisen lyder på denne gang.

Zefyr er et investeringssamarbejde mellem en række jyske familier, som blev grundlagt i 2017. Den midtjyske tekstilvirksomhed er Zefyrs anden investering, skriver avisen.

Rådgivningsfirma: Lave renter skaber ny vækst i M&A i Norden

DLA Piper bistår i amerikanske Weworks indtog i København 

M&A-advokat afblæser al snak om krise – det bliver højst en mild opbremsning  

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier