AdvokatWatch

Partner hos Moalem Weitemeyer Bendtsen glæder sig over milliardhandel

Advokatfirmaet Moalem Weitemeyer Bendtsen har bistået kapitalfonden Axcel i opkøbet af Phase One, som sælger specialkameraer til professionelle fotografer. Det har involveret koordinering af indsatsen mellem mange udenlandske advokatkontorer, siger partner på sagen til AdvokatWatch.

Holdet fra Moalem Weitemeyer Bendtsen, der bistod Axcel, bestod af fire partnere, en advokat og tre fuldmægtige

Kapitalfonden Axcel har købt aktiemajoriteten i danske Phase One, der sælger specialkameraer, for knap 1,5 mia. kr., oplyser Axcel i en pressemeddelelse. Sælgeren er kapitalfonden Silverfleet Capital samt Phase Ones ledelse og en gruppe medarbejdere, der ejer 40 pct. af selskabet tilsammen.

Det er det københavnske advokatkontor Moalem Weitemeyer Bendtsen med tidligere managing partner Dan Moalem og nyudnævnt partner Tobias Bonde Frost i spidsen, der har bistået Axcel i handlen og har koordineret indsatsen med udenlandske advokatfirmaer i blandt andet Japan, Kina, Hongkong, Israel, Tyskland, England og USA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier