AdvokatWatch

Dansk-kineser er blevet et trumfkort hos Moalem Weitemeyer Bendtsen

Et møde med en partner i advokathuset Moalem Weitemeyer Bendtsen fik advokat Poul Guo til at få øjnene op for at bruge sin kinesiske baggrund. Det førte til et par år i Kina med både en kandidatuddannelse og arbejde på et kinesisk advokatkontor. Han vil ikke nøjes med at være en god, dansk advokat, men vil udnytte den fordel, det er at se anderledes ud og have unikke sprogkundskaber, siger Poul Guo i et interview med AdvokatWatch.

Poul Guo. | Foto: PR

Advokat Poul Guo er født og opvokset i Danmark. Han er iført den klassiske advokatuniform: Jakkesættet. Men alligevel adskiller han sig fra de andre advokater hos advokatfirmaet Moalem Weitemeyer Bendtsen. Hans forældre er kinesere, og han er opdraget med kinesiske værdier og normer, har lært at tale sproget og så kinesisk tv, da han var mindre.

"Jeg har følt mig både som kineser og dansker. Men jeg har ikke rigtig brugt den kinesiske vinkel eller tænkt så meget over det, før jeg startede herinde. Vores kontor er meget proaktivt, og vi trænes til ikke bare at blive funktionæransatte. Du bliver ikke ansat herinde, hvis det ikke er med det udgangspunkt, at du skal blive partner. Så du skal også have hele den her kommercielle vinkel," siger Poul Guo.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier