AdvokatWatch

International undersøgelse: Halvdelen af advokatbranchen er ikke klar til Brexit

Brexit kan have store konsekvenser for advokatkontorer i Storbritannien, mener mange advokatkontorer i en ny international undersøgelse, og flere store firmaer forventer at være nødt til at rykke stillingerne ud af landet.

47 pct. af advokatkontorer svarer i en ny undersøgelse, at de ikke er klar til at håndtere udfaldet af Brexit. | Foto: Ritzau Scanpix/AFP/Daniel Leal-Olivas

Op mod halvdelen af advokatkontorerne er ikke klar til at håndtere udfaldet af Brexit, viser nye tal fra analysefirmaet Thomson Reuters. Rapporten bygger på en undersøgelse blandt 250 ansatte i den juridiske sektor inklusive kvalitative interviews med advokater fra nogle store, globale firmaer som Allen & Overy, Baker McKenzie, Gibson Dunn & Crutcher, Pinsent Masons og HFW.

Det skriver branchemediet LegalWeek.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier