AdvokatWatch

Løn-boost til topledelsen i Bird & Bird

Den absolutte topledelse i det internationale advokatfirma Bird & Bird stiger voldsomt i løn efter fremgang i det seneste regnskabsår.

Topledelsen hos Bird & Bird kan glæde sig over at få udbetalt flere penge efter godt år. | Foto: Colourbox

De otte øverste partnere i det internationale advokatfirma Bird & Bird har fået noget af et løn-boost i regnskabsåret 2016/2017.

Ifølge Legal Week er lønnen hos de otte partnere i det såkaldte LLP (limited liability partnership) steget med 20 procent i regnskabsåret. Det betyder, at firmaet har betalt ledelsen 5,5 millioner euro, svarende til cirka 41 millioner kroner, mod 4,6 millioner euro året før.

Tallene er offentliggjort i forbindelse med fremlæggelse af Bird & Birds halvårsregnskab løbende frem til 31. oktober 2017. Regnskabet viser en fremgang i omsætningen for halvåret på 6,4 procent til 177 millioner euro, svarende til knap 1,3 milliarder kroner. Driftsresultatet steg i samme periode med 6,8 procent til 52 millioner euro eller 387 millioner kroner.

Omsætningen for hele året landede på 361 millioner euro, svarende til cirka 2,7 milliarder kroner, hvilket er en fremgang på 5 procent.   

Antallet af medarbejdere i Bird & Bird er det seneste år steget en smule fra 974 til 995.

De fleste danske advokatfirmaer offentliggør deres årsregnskaber til foråret eller i begyndelsen af sommeren, men flere partnere fra de største advokatfirmaer har allerede sagt til AdvokatWatch, at tallene er gode, og der er fremgang i branchen. Dermed flugter tallene fra Bird & Bird formentligt med de tal, som vi kommer til at se fra de danske firmaer.

I Storbritannien er nogle advokatfirmaer konstrueret som LLP, som fungerer som en en hybrid mellem et selskab og et partnerskab, hvor en række partnere har begrænset ansvar.

De største advokatfirmaer melder om bomstærkt 2017: "Endnu et år med et rekordhøjt aktivitetsniveau" 

M&A-advokater forventer et travlt år  

Mere fra AdvokatWatch

Telefonerne er blevet stille hos boligadvokater

Der bliver solgt færre boliger, og det kan mærkes i advokatkontorerne. ”Heldigvis har jeg ikke et dyrt, forkromet kontor på Kongens Nytorv,” siger Mette Krog med egen forretning i den sjællandske by Borup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier