AdvokatWatch

Endnu et internationalt advokatfirma trækker sig ud af Asien

Det amerikanske advokatfirma Troutman Sanders lukker tre kontorer i Asien og melder sig dermed i rækken af internatonale advokatfirmaer, der trækker sig ud af det asiatiske marked.  

Asien | Foto: Colourbox

Efter godt 20 år på det asiatiske marked lukker det internationale advokatfirma Troutman Sanders nu ned for sine aktiviteter i Asien. 

Det skriver Legal Week.

Troutman Sanders er på top 100 over de største advokatfirmaer i USA og omsatte i 2016 for 490 millioner dollar, svarende til knap 3 milliarder kroner. I Asien har firmaet kontorer i Beijing, Shanghai og Hong Kong, men de tre kontorer bliver lukket ned med udgangen af maj i år.

Ifølge Legal Week begrunder ledelsen i Troutman Sanders nedlukningen med, at der ikke længere er overlap imellem aktiviteterne i Asien og de områder, firmaet i øvrigt har fokus på.   

Flere internationale advokatfirmaer har de seneste år trukket sig helt ud af det asiatiske marked. Det gælder blandt andre Cadwalader, Wickersham & Taft, som lukkede firmaets kontor i Hong Kong og Beijing i 2016, samt Fried, Frank, Harris, Shriver & Jacobson og Chadbourne & Parke, som lukkede deres Asien-kontorer i 2015.  

Troutman Sanders beskæftiger 655 advokater i alt, mens omkring 30 advokater arbejder fra Asien. Det amerikanske firma understreger i en meddelelse, at 2017 har været et tilfredsstillende år og nedlukningen i Asien udelukkende er et spørgsmål om, at aktiviteter på det asiatiske marked ikke længere passer ind i strategien.

Internationale advokathuse i spidsen for løn-opgør i britisk mediekæmpe 

Partnere forventer stærkt 2018 for britiske advokatfirmaer

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

To advokatundersøgelser i Helsingør løb med rampelyset i denne uge, der dog også bød på historier om blandt andet provinsadvokater, der slås med generationsskifte.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier