Endnu et internationalt advokatfirma trækker sig ud af Asien

Det amerikanske advokatfirma Troutman Sanders lukker tre kontorer i Asien og melder sig dermed i rækken af internatonale advokatfirmaer, der trækker sig ud af det asiatiske marked.  
Asien | Foto: Colourbox
Asien | Foto: Colourbox

Efter godt 20 år på det asiatiske marked lukker det internationale advokatfirma Troutman Sanders nu ned for sine aktiviteter i Asien. 

Det skriver Legal Week.

Troutman Sanders er på top 100 over de største advokatfirmaer i USA og omsatte i 2016 for 490 millioner dollar, svarende til knap 3 milliarder kroner. I Asien har firmaet kontorer i Beijing, Shanghai og Hong Kong, men de tre kontorer bliver lukket ned med udgangen af maj i år.

Ifølge Legal Week begrunder ledelsen i Troutman Sanders nedlukningen med, at der ikke længere er overlap imellem aktiviteterne i Asien og de områder, firmaet i øvrigt har fokus på.   

Flere internationale advokatfirmaer har de seneste år trukket sig helt ud af det asiatiske marked. Det gælder blandt andre Cadwalader, Wickersham & Taft, som lukkede firmaets kontor i Hong Kong og Beijing i 2016, samt Fried, Frank, Harris, Shriver & Jacobson og Chadbourne & Parke, som lukkede deres Asien-kontorer i 2015.  

Troutman Sanders beskæftiger 655 advokater i alt, mens omkring 30 advokater arbejder fra Asien. Det amerikanske firma understreger i en meddelelse, at 2017 har været et tilfredsstillende år og nedlukningen i Asien udelukkende er et spørgsmål om, at aktiviteter på det asiatiske marked ikke længere passer ind i strategien.

Internationale advokathuse i spidsen for løn-opgør i britisk mediekæmpe 

Partnere forventer stærkt 2018 for britiske advokatfirmaer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også