AdvokatWatch

Juridisk Novo-direktør om udskiftning: Det er et udtryk for rettidig omhu

INTERVIEW: Engang imellem er det godt, at der kommer nye og friske kræfter til, lyder det fra den afgående juridiske direktør i Novo Nordisk, Ole F. Ramsby. Han siger ved udgangen af året farvel til sin arbejdsplads gennem 21 år, men dog ikke for at spille golf.

Ole F. Ramsby har været juridisk direktør hos Novo Nordisk i 21 år. Han håber på mere juridsk arbejde og bestyrelsesposter fremover. | Foto: Novo Nordisk PR

Det er sjældent, man sådan rigtig kan sige, at noget virkelig er slutningen på en æra. Men efter mere end to årtier som direktør for den juridiske afdeling hos Novo Nordisk bør man med rette kunne anvende udtrykket i dette tilfælde. For sammen med årets udløb stopper karrieren i medicinalkoncernen også for juridisk direktør Ole F. Ramsby. Han kommer de sidste tre måneder hos Novo Nordisk til at bruge sin tid på at overdrage den juridiske forretning til sin efterfølger Tomas Haagen, der i dag er managing partner i Gorrissen Federspiel. Tomas Haagen tiltræder 1. oktober i år.

Skiftet er et led i en længere planlagt intern proces hos Novo Nordisk, fortæller Ole F. Ramsby til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier