AdvokatWatch

Juridisk Novo-direktør om udskiftning: Det er et udtryk for rettidig omhu

INTERVIEW: Engang imellem er det godt, at der kommer nye og friske kræfter til, lyder det fra den afgående juridiske direktør i Novo Nordisk, Ole F. Ramsby. Han siger ved udgangen af året farvel til sin arbejdsplads gennem 21 år, men dog ikke for at spille golf.

Ole F. Ramsby har været juridisk direktør hos Novo Nordisk i 21 år. Han håber på mere juridsk arbejde og bestyrelsesposter fremover. | Foto: Novo Nordisk PR

Det er sjældent, man sådan rigtig kan sige, at noget virkelig er slutningen på en æra. Men efter mere end to årtier som direktør for den juridiske afdeling hos Novo Nordisk bør man med rette kunne anvende udtrykket i dette tilfælde. For sammen med årets udløb stopper karrieren i medicinalkoncernen også for juridisk direktør Ole F. Ramsby. Han kommer de sidste tre måneder hos Novo Nordisk til at bruge sin tid på at overdrage den juridiske forretning til sin efterfølger Tomas Haagen, der i dag er managing partner i Gorrissen Federspiel. Tomas Haagen tiltræder 1. oktober i år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier