AdvokatWatch

Nykredit er blevet klogere på compliance: Det handler om at følge op

Compliance står øverst på agendaen i finansverdenen, og hos Nykredit er compliance-afdelingen de senere år både vokset og har ændret karakter. Det fortæller Nykredits juridiske direktør i et interview med AdvokatWatch.

Foto: Arkiv/Ritzau Scanpix/Torben Christensen

Kenneth Hedegaard har smidt jakken, da han byder AdvokatWatch velkommen på sit hjørnekontor i Nykredit. Den juridiske direktør har hjemme på ottende sal, og da solen for en gangs skyld skinner, er der godt varmt. Til gengæld er udsigten over København en, som kun de færreste kan prale af at have.

Kenneth Hedegaard har været en del af Nykredits juridiske afdeling siden 2001, og i 2010 blev han direktør for afdelingen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier