AdvokatWatch

Vokseværk sætter fart på Leo Pharmas virksomhedsjurister

Kæmpeopkøb, frasalg og outsourcing på én gang udfordrer juristerne i medicinalvirksomheden Leo Pharma. ”Hvis du vil være i Leo Pharma, er du nødt til være rimelig omstillingsparat,” lyder det fra chefen for den kommercielle juridiske afdeling.  

Som chef for medicinalkoncernen Leo Pharmas kommercielle, juridiske afdeling er Charlotte Hedegaard vant til at have både opkøbs-, salgs- og outsourcingpedalen trådt i bund samtidig | Foto: Leo Pharma

Charlotte Hedegaard, chef for den kommercielle juridiske afdeling i Leo Pharma, har for nylig ansat en advokat i Kina, et udslag af medicinalvirksomhedens kæmpeopkøb af en række midler mod hudsygdomme fra japanske Astellas i 2015. I torsdags annoncerede Leo Pharma frasalget af 10 produkter, herunder en del fra Astellas-købet, og satte dermed en streg under det multitask-miljø, den juridiske afdeling befinder sig i.

”Vi er i en kæmpe udvikling, hvor vi har lige købt op i 2015, og på vores ønskeliste er endnu et stort opkøb. Vi har også lige solgt nogle af vores produkter. Så købs- og salgsprocesser fylder rigtig meget,” siger 47-årige Charlotte Hedegaard, der om lidt kan fejre fem års jubilæum med både vokseværk og masser af udvikling som chef for commercial legal i Leo Pharma, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier