AdvokatWatch

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Dommerforeningens formand mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikke-specialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

"Jeg kan ikke se noget formål i at samle skattesager ved få byretter," siger Mikael Sjöberg, formand for Dommerforeningen, til Berlingske. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det er ikke udtryk for manglende kompetence hos dommerne, at Skat vinder ni ud af ti skattesager i byretten. Det siger Dommerforeningens formand, Mikael Sjöberg, i et interview med Berlingske.

Han afviser, at der er behov for at samle skattesager på få byretter og dermed opbygge samme specialisering blandt dommerne som blandt skatteadvokaterne, der er kommet med forslaget.

"Jeg kan ikke se noget formål i at samle skattesager ved få byretter. Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikke-specialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte, eller at man ville få andre afgørelser ud af det, hvis der var tale om den ønskede specialisering," siger Mikael Sjöberg til Berlingske.

Skatteadvokat oplever forskelsbehandling i landsretter

Skatteadvokater: Ulige kamp mod staten leder til færre skattesager 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier