AdvokatWatch

Flere frygter langvarige slagsmål om minkerstatninger

Ingen har interesse i langvarige retssager ved domstolene, lyder det fra leverandør, der også er med i formandskabet for brancheorganisationen Det Danske Minkerhverv. Han føler, at embedsmændene nu virkelig lytter.

Beslutningen om at aflive alle mink i Danmark har lagt op til juridisk tovtrækkeri. | Foto: René Schütze

Både minkavlere og leverandører på den ene side såvel som politikere og embedsmænd på den anden frygter langtrukne slagsmål ved domstolene om størrelsen på erstatninger oven på nedlukningen af minkerhvervet i Danmark, skriver Børsen.

"Ingen, absolut ingen, har interesse i, at det her skal ende med alt for mange langvarige sager ved domstolene, fordi virksomhederne mener, at deres værdi – og dermed erstatning – er sat forkert af de sagkyndige, som på et tidspunkt kommer i gang med vurderingsarbejdet. Derfor må jeg også sige, at der er sket en ændring. Vi føler, at embedsmændene nu virkelig lytter til os," siger Jens Jørgen Madsen, ejer og direktør for Hedensted Gruppen, der leverer udstyr til minkavlere, til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier