AdvokatWatch

Retspræsident tager nordpå og bliver chef for Retten i Aarhus

Der er nu sat navn på den nye præsident for Retten i Aarhus, efter den hidtidige pludselig stoppede i april.

Retten i Aarhus har manglet en præsident, siden Bodil Ruberg pludselig stoppede i april efter ti år på posten. | Foto: Claus Bonnerup

Fremover skal Karen Thegen svinge taktstokken som præsident ved Retten i Aarhus, skriver Dommerudnævnelsesrådet på sin hjemmeside.

Karen Thegen er dog vant til at skulle få en byret til at spille i takt, da hun de seneste 15 år har været retspræsident i Sønderborg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier